(Niet meer) #WerkenBijReshift

Het hoge woord is eruit: Ik ga stoppen bij Reshift. Vanaf 1 januari ga ik mijn écht grote droom najagen en voor mezelf beginnen. Freelance. De BV Tijs Hofmans wordt as we speak opgericht door de KvK zodat ik me kan gaan focussen op wat ik het liefst zou doen: Lekker stukjes tikken.

In de afgelopen 3 jaar bij Reshift ben ik op een steeds andere manier betrokken geweest bij de (her)vorming van de websites van Computer Idee en PCM, en later Computer!Totaal, maar ik merkte dat mijn werk steeds meer richting het coördineren van verhalen ging en ik steeds minder tijd had om me bezig te houden met dat waarvoor ik de journalistiek ben ingegaan. Als freelancer kan ik me veel meer bezig houden met goede achtergrondverhalen, met de inhoud, met precies hetgene dat ik altijd heb willen doen.

Ik blijf gelukkig nog wel verbonden aan Reshift, want ik blijf verhalen maken voor Computer Idee, PCM en Computer!Totaal, en waarschijnlijk ook sporadisch voor de vele andere titels van dit bedrijf.

Daarnaast hoop ik meer te gaan schrijven over m'n grote passie, ruimtevaart, en wil ik m'n jarenoude hobbyproject Fijne Dag van gaan uitbouwen. Verwacht daar dus nog veel meer van te zien!

Dus, op naar het nieuwe avontuur en dat soort yada-yada-yada. Wil je me bereiken, kijk dan even op mijn homepage voor mijn contactgegevens.